Wie is Tera 2018-12-07T14:03:19+00:00

Wie is TERA?

TERA bied aan de cursus op maat voor eerste hulp aan kinderen en trainingen Reanimatie/BLS (Basic Life Support), AED (Automatische Externe Defibrillator).

Dit betekent werken in kleine groepen en zorgen voor een hoge kwaliteit. Hierdoor voelt de cursist zich na afloop van de cursus in staat om op een verantwoorde manier eerste hulp te verlenen wanneer dit nodig is. Tijdens de cursus en training krijgt iedere cursist de beschikking over een reanimatie pop.

Als gecertificeerd docent verzorg ik deze cursussen en trainingen. Ik heb vele jaren praktijk en doceer ervaring. Hierdoor kunt u rekenen op een goed onderbouwde instructie en een kwalitatief hoogstaande cursus en training.

TERA verkoopt in eigen beheer het cursusboek KINDER EHBO.
Dit cursusboek wordt voor de cursusdag bestudeerd en gebruikt tijdens de cursus eerste hulp aan kinderen.

Even voorstellen

Mijn naam is Sietske Knobbe-Lolkema.

Ik ben getrouwd, heb 3 uitwonende kinderen en 2 kleinkinderen. Ik ben een verpleegkundige met een jarenlange werkervaring in de gezondheidszorg. Mijn werkervaring heb ik opgedaan in het ziekenhuis, somatische zorg, psychogeriatrische zorg, wijkzorg en thuiszorg.

In 1995 heb ik TERA opgericht. Mijn bedrijf is gecertificeerd door opleidingen die ik heb gevolgd bij Het Oranje Kruis en de Nederlandse Reanimatie Raad. Daarmee ben ik bevoegd om cursussen eerste hulp aan kinderen en trainingen BLS (Basic Life Support), PBLS  (reanimatie kinderen, baby`s) en AED (Automatische Externe Defibrillator) te verzorgen.

Adequaat en zorgvuldig handelen als er iets gebeurt met een baby, een kind of een volwassene is mijn drijfveer. Daarom verzorg ik cursussen en trainingen in de eerste hulpverlening. Daarmee zorg ik voor meer zelfvertrouwen bij mijn cursisten als zij handelend optreden bij letsels en hartfalen.

Cursusdata

Eerste hulp aan kinderen  24 mei
Eerste hulp aan kinderen
Eerste hulp aan kinderen

Meld je nu aan voor de cursus

Herhalingscursus

Eerste hulp aan kinderen 4 september
Eerste hulp aan kinderen 7 september
Eerste hulp aan kinderen

Meld je nu aan voor de cursus

Kinder E.H.B.O.

Bestel nu het
Cursusboek
Kinder
E.H.B.O.

Bestel hier